Història de la nostra biblioteca

Durant el curs 15-16 es comença el projecte de posada en funcionament de la nostra Biblioteca Escolar o BE. El professorat de la ZER realitza una formació per aprendre a esporgar, classificar i catalogar els llibres d'una biblioteca segons el CDU Codi Decimal Universal i.....mans a la feina:
En el curs 16-17 es continua amb la catalogació de llibres, s'inagura oficialment la BE en el mes de desembre i s'escull entre tot l'alumnat de l'escola quina serà la mascota representativa de la nostra BE. Es realitza un concurs de dibuix i en Marjalet, dibuix de l'alumne David Curto, surt la guanyadora.
David Curto rep el premi de mans de la nostra directora Sònia Reverter

EN MARJALET, LA NOSTRA MASCOTA:

També durant aquest curs es posa en marxa el servei de préstec de la BE i també el de la BA (Biblioteca d'Aula), així com els padrins lectors.
Tres Mestres del claustre de l'Escola Marjal,Anna Carrió, Consol Vericat i Laura Castelló segueixen amb la formació de l'Epergam per catalogar online els llibres de la BE.


En el curs 17-18 a banda de seguir amb les activitats del curs anterior, es posa en funcionament del blog de la BE i s'estableix una relació més estreta amb la BM (Biblioteca Trinitari Fabregat). Aina la bibliotecària de les Cases ens du lots de llibres temàtics....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada