dijous, 18 de maig del 2023

Visita de la il·lustradora Ávelin

 Marjalets/es


Com cada curs, l’escola ha organitzat la visita d'una il·lustradora de contes per al dia 18 de maig. Aquesta vegada ha estat el torn de l'Ávelin, autora i il·lustradora dels llibres Les quatre estacions, treballats al llarg del curs amb tot  l’alumnat d’educació infantil i cicle inicial a les aules.

Per començar l’activitat, l’Ávelin els va preguntar quins contes havien llegit i quin els havia agradat més. Tot seguit va explicar que dibuixaria una de les il·lustracions del conte de la primavera i de seguida es va posar mans a l’obra. Mentrestant l’alumnat li anava fent preguntes sobre el seu ofici i tècniques de treball i ella les va anar responent.

L’alumnat va poder gaudir una bona estona veient com l’Avélin dibuixava i pintava amb uns colors aquarel·lables que aconseguien un efecte “màgic” sorprenent per als xiquets/es.

Tot seguit l’alumnat va participar en l’elaboració del mural ja que cadascú va pintar una o dos papallones que posteriorment van enganxar. El resultat va ser fantàstic!!!

Per acabar, l’Ávelin va dedicar i signar els llibres de tots els xiquets/es i aquests se’ls van endur cap a casa molt satisfets.

Podeu veure totes les fotos de l'activitat fent clic a la següent imatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada